Пролетна украса за врата

Навън е натрупал сняг, но официално е пролет, така че е време за пролетен декор и това е. Да, щеше да е по-добре на фона на слънце и зеленина, но какво пък, ще дойде и това време.

Както съм казвала и друг път, за мен смяната на декора винаги започва от входната врата – това създава настроение, още преди човек да е прекрачил прага.

Този път реших да направя семпла украса за вратата с намек за рустикален стил.

Направата е изключително бърза и лесна и ще ви трябват само няколко неща, ако решите да си я направите и вие.

Ще ви трябва дървена табелка. Намерих тази в магазин за хоби материали.

DSCF7156

Ще ви трябва още парче тел или тънка метална гривна, цветя и зеленина за украса и силиконов пистолет или подходящо лепило.

DSCF7157

Аз използвах гривна, която намерих в същия магазин, но вместо това можете да направите кръг и от парче тел.

След като основата за венеца е готова, започнете да поставяте украсата. Започнете от зеленината и след това добавете цветята. Зеленината и цветята, които използвах, са с тел, което е много полезно за целта – просто се увиват около основата. Ако вашите не са с тел, залепете ги със силиконов пистолет или друго подходящо за материалите лепило.

DSCF7159

DSCF7161

След като сте доволни от начина, по който изглежда венеца, го залепете за дървената табела – отново със силиконов пистолет или лепило, което е подходящо за материалите.

С това украсата е напълно готова. По желание можете да добавите и надпис например, но на мен ми хареса по-семплия вариант.

DSCF7166

Още идеи за пролетен декор можете да намерите в категория „Пролет“.

Вашият коментар