Поставка за бижута

Ако и вие като мен имате доста бижута, които постоянно се чудите къде да съхранявате, или пък успявате да им намерите място, но винаги успяват да се объркат, тогава непременно погледнете тази много лесна за изпълнение поставка за бижута.

Ето какво ще ви е необходимо:

рамка за снимки

дръжки за шкаф

силиконов пистолет

боя

DSCF2611

Аз използвах рамка за снимки с размер 21х29 см. Избрах я специално заради цвета, но ако не харесвате цвета на рамката, която ще използвате, можете да я боядисате със спрей боя.

Първото, което трябва да направите, е да махнете стъклото и гърба на поставката за снимки, така че да остане само рамката.

За този проект можете да изберете различни дръжки за шкаф. Аз използвам 5 дръжки в горната част на поставката за бижута, но ако вашите са по-малки, можете да поставите и повече.

Според мен се получава по-ефектно, ако дръжките са с различни големини и от различен вид. Единственото, за което трябва да гледате, е винтът, с който дръжката се закрепя, да се отделя от самата дръжка.

DSCF2616

Поставих и една продълговата дръжка в долната част за закачване на слънчеви очила.

Въпреки че са с различна форма, аз исках дръжките да са с еднакъв цвят, затова ги пребоядисах със спрей боя. Ако харесвате първоначалния цвят на дръжките, с които разполагате, пропуснете тази стъпка.

DSCF2629

След като дръжките изсъхнат, остава само да ги залепите за рамката за снимки със силиконовия пистолет.

Аз реших да поставя и лента, за да може поставката да се закача. Залепих я също с помощта на силиконов пистолет.

Съветвам ви да поставите предварително дръжките и да започнете да ги залепяте, едва след като сте доволни от начина, по който изглеждат. Бъдете внимателни и притискайте за по няколко секунди всяка от дръжките.

След като залепите всички, оставете да изсъхне за няколко минути.

DSCF2631

С това вашата поставка за бижута е напълно готова.

DSCF2692

Ако имате нужда от поставка и за обеци, не пропускайте да погледнете как да си направите тази лесна и ефектна поставка за бижута. Тъй като са направени от рамки за снимки, двете поставки всъщност вървят доста добре в комплект, особено ако ги направите в еднакъв цвят или подберете цветовете така, че да си отиват.

DSCF2221

Вашият коментар