Лесна коледна украса за стена

DSCF7871

Коледният маратон продължава с предложение за много лесна празнична украса за стена.

Харесвам тази идея, защото изглежда различно и оригинално, а и можете да направите украсата изцяло по ваш вкус. Можете да подберете цветовете и цялостния стил на украсата.

За направата ще ви трябва малко кошче или панер в подходяща форма – за да може да се закачи на стената. Това, което аз използвам, е кашпа. В нея имаше парче найлон, който премахнах, като оставих само външната част.

DSCF7812

Първо огледайте добре кошчето/кашпата, която ще използвате, и преценете как ще закачите украсата на стената. В моя случай това не е проблем, тъй като преплетените пръчки позволяват кашпата да се закачи на стената без проблем.

Изберете коя страна ще е отгоре и започнете да пълните долната част с избраната от вас украса.

Аз използвах изкуствени елхови клонки и такива с червени плодове, шишарки и изкуствена коледна звезда. Вие обаче можете да се спрете на това, което имате вкъщи, или да потърсите красиви клонки в магазините за домашни потреби. На пазара може да се намери много голямо разнообразие.

DSCF7813

Започнете да поставяте първо най-големите клонки и шишарките, а след това допълнете с по-малки клонки – с тях можете да допълните вида и дори да запълните малки празноти.

DSCF7814

Ако не ви харесва резултатът, винаги можете да започнете отново. Бъдете търпеливи и опитайте няколко варианта, докато не харесате крайния резултат. Ако се налага, можете да закрепите клонките с парче тел или със силиконов пистолет.

След като сте доволни от крайния резултат, украсата е напълно готова.

DSCF7871

Още много предложения за коледна украса можете да намерите чрез бутоните „Коледен маратон“ и „Коледен маратон 2016“ в горната част на сайта.

Вашият коментар