Коледен маратон 2018

DSCF6866-1024x698

Някак неусетно стигнахме отново до декември и до станалия вече традиционен коледен маратон.

Много харесвам това време. Не само заради бързо приближаващите празници, но и защото много обичам коледната украса. Всъщност доста време преди началото на коледния маратон започвам да събирам идеи и това е моментът, в който най-после мога да ги споделя с вас.

По принцип коледният маратон е и времето, в което споделям много повече идеи за украса и декор, както и идеи за подаръци, от каквито май всички малко или много имаме нужда по това време на годината.

Тази година обаче няма да се заричам да публикувам нови идеи всеки ден, както беше последните две години, защото си признавам веднага, че това е доста голямо изпитание за мен, а не искам да се превръща в тежест.

Така или иначе, имам много интересни идеи, които искам да споделя с вас. Ето и малко технически обяснения. Всички публикации от коледния маратон ще можете да видите, ако натиснете едноименния бутон в горната част на сайта. Там ще са публикациите и от миналата година. В горната част на сайта има още бутон „Коледен маратон 2016“, където са всички идеи от маратона преди две години. Има и отделен бутон „Идеи за подаръци“, където съм поставила всички публикации, които отговарят на темата, независимо от сезона, така че ако търсите такъв тип идеи, непременно се разровете там.

С натискане на бутона „Коледен дух“ пък ще видите на едно място всичко на коледна тематика на сайта.

Ще се радвам да споделите идеите, които ви харесат, за да достигнат до повече хора. Ако имате въпроси или коментари, ще се радвам да ги напишете – на сайта или на страницата във Фейсбук.

Вашият коментар