Коледен маратон

На хоризонта отново се задава коледен маратон. Ако сте пропуснали миналогодишния, нека да ви кажа с няколко думи за какво става въпрос.

В рамките на около месец – от утре до Коледа, ще публикувам всеки ден. Публикациите включват идеи за подаръци и за коледна украса на дома, като се надявам да се намери за всекиго по нещо.

Надявам се също така всекидневното публикуване да не ви досади, а напротив – да ви зареди с коледен дух и да ви даде така необходимите идеи за подаръци и коледен декор, които всички ние търсим по това време на годината.

На мен поне коледният маратон и подготовката за него успяват да ми донесат вдъхновение и (пред)коледен дух.

Тази година реших да започна маратона и малко по-рано, а не на 1 декември, както миналата, защото ми се иска да имате достатъчно време, ако искате да си направите украса или пък подаръци за любимите си хора. В маратона съм включила и нов коледен календар, отброяващ дните до Коледа. Особено заради него ми се искаше да започна по-рано, за да имате време да си го направите преди началото на декември, ако ви допадне.

Ще обясня набързо и за няколко бутона, които ще ви помогнат по-лесно и бързо да намерите това, което търсите.

В горната част на началната страница на сайта ще видите бутон „Коледен маратон“, където ще са събрани всички предложения за тази година и „Коледен маратон 2016“, където пък ще откриете предложенията от миналата година, събрани на едно място.

Към това съм добавила и отделна категория „Идеи за подаръци“, където са събрани предложенията, които са подходящи за подаръци – не само от коледния маратон за миналата година, но в сайта изобщо.

Ако ви интересува нещо конкретно, винаги можете да използвате и търсачката или да разгледате снимките във Фейсбук, които да ви дадат идея какво да търсите като ключова дума.

И така, да започваме!

Вашият коментар